Waarmee kan ik u van dienst zijn?

 • Grafische vormgeving

  Waarmee kan ik u van dienst zijn? Er zijn diverse diensten die ik u kan aanbieden: van ontwerp tot onderhoud van uw (WordPress) website. Informeer gerust naar alle mogelijkheden. Naast mijn kennis in vormgeving en webdesign, heb ik ook ervaring in videobewerking en smartphone applicaties. De eerste dienst die ik u aanbied zijn totaaloplossingen voor al uw grafische vragen, van drukwerk tot websites. Van het ontwerpen van een logo of huisstijl tot het ontwikkelen van een website.

  • Huisstijl

   Een goed logo en bijbehorende huisstijl is het visitekaartje van uw bedrijf. Vorm, kleur en typografie, vormen hierin de basis voor een goede herkenbaarheid en uitstraling. Met uw huisstijl geeft u aan wie u bent en waar u voor staat. ErnstErik Designs heeft voor diverse bedrijven in verschillende branches de huisstijl ontworpen. Graag ontwerp ik ook voor u de juiste huisstijl die past bij uw bedrijf.

  • Posters, Flyers & Banners (Spandoeken)

   Wilt u een product aanbevelen of organiseert u een evenement? Wat u ook onder de aandacht wilt brengen, ErnstErik Designs zorgt dat uw product of evenement de aandacht krijgt die het verdient door opvallende posters, flyers of banners voor u te ontwerpen.

  • Folders & Brochures

   Met een folder of brochure kunt u uw bedrijf op een goede manier presenteren. Of u nu een overzicht wilt geven van uw producten of diensten, een evenement wilt aankondigen of achtergrondinformatie wilt geven: met een folder of brochure kunt u veel informatie overbrengen. Belangrijk hierbij is wel dat de tekst en de lay-out de lezer aanspreken. ErnstErik Designs zorgt ervoor dat uw brochure of folder exact aansluit bij uw doelgroep.

 • Webdesign

  Een website moet overzichtelijk, aansprekend en gebruiksvriendelijk zijn qua opmaak en indeling. Wilt u ook professioneel overkomen bij uw doelgroep? ErnstErik Designs staat voor u klaar om een uniek ontwerp te maken in bijvoorbeeld WordPress. Wilt u een onderscheidende website waarmee u daadwerkelijk uw bezoeker bereikt? ErnstErik Designs is de specialist op het gebied van webdesign en website ontwikkeling.

  • Webdesign passend bij uw bedrijf

   Een aansprekend webdesign zorgt voor een optimale conversie. Een goed webdesign is niet alleen een optimale combinatie van vormgeving en techniek. Wat bij de één goed past, past helemaal niet bij de ander. Het is daarom belangrijk om uw doelen en wensen goed voor ogen te hebben. Uw visie gecombineerd met mijn passie voor techniek en design geven een optimaal resultaat die past bij uw bedrijf of organisatie.

  • Resultaatgericht

   Welke dienstverlening verwacht u van een webdesigner? Vergroten van uw naamsbekendheid, uitbreiden van uw klantenkring of het verhogen van uw omzet? De website die ik bouw sluit aan bij uw doelen en helpt u deze te realiseren. Is het mogelijk om kosten te besparen via uw website? Dat kan! Bijvoorbeeld door het laten vervaardigen van webapplicaties zoals een online boekingssysteem. Dit soort toepassingen sparen uw weer geld uit aan loon- en administratiekosten.

  • Responsive webdesign

   Responsive webdesign betekent dat het webdesign geschikt is voor alle apparaten. Door voor iedere versie een goed doordacht ontwerp neer te zetten is het gebruikersgemak dus voor ieder apparaat optimaal. Bij ErnstErik Designs is dit de standaard, ik zorg ervoor dat uw website op ieder apparaat goed te bekijken is en dat het ontwerp perfect aansluit bij die van de gebruiker.

  • Op maat gemaakt

   Alle projecten die ik uitvoer worden vooraf besproken en op maat gemaakt. Standaard functies worden aan uw wensen aangepast voor optimaal gebruikersgemak.

 • Backup

  Voor alles geldt dat een backup belangrijk is. Dit doet u ook voor uw foto’s en bestanden op uw computer dus waarom niet voor uw website? Mocht het namelijk een keer mis gaan en uw website is niet meer te herstellen dan kan er makkelijk een backup worden teruggezet. Daarom is een backup dienst niet meer weg te denken bij het gebruik van websites.

 • Beveiliging

  Het is beter om iets te voorkomen dan te genezen. Een andere belangrijke dienst die ik u daarom aanbied, is de beveiliging van uw website. Een standaard WordPress website laat meestal wel wat te wensen over op dit gebied. Door een extra laag van beveiliging aan te brengen op uw website, weert u kwaadwillenden. Mocht uw website toch overhoopt gehaald worden, dan zorgt de backup dienst van ErnstErik Designs ervoor dat uw website direct weer in de originele staat wordt teruggebracht.

Offerte aanvragen

  [recaptcha]